Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Letní aférka s mrazákem

Každý slušný foodie ví, že mražené suroviny jsou tabu. Každý slušný foodie totiž jí jenom čerstvé, sezonní a lokální suroviny. Do letošních prázdnin jsem taky byla slušná foodie. Pak mi ale bezúhonnost překazilo francouzské mražené jídlo značky Picard...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LucieB

3. 8. 2009 13:52
Jak se pozná předpečená pizza

v peci na dřevo - poté zmrazená? Obdivuji Vaše schopnosti. Ale asi zůstanu u čerstvých surovin. A rozmrazovat budu jedině svoje "výtvory".

0 0
možnosti

Gustav Novák

2. 8. 2009 10:09
Pravdu díš, Hanko...

A prodávají tyto věcičky v Bille? Třeba by je mohli zařadit vedle Vašich receptů do jednoho s dalších letáků, že?

S úctou

Gustav Novák

0 0
možnosti