Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Brno v rytmu electroswingu. Po šesti letech se sem vrátí Parov Stelar

Parov Stelar foto: Mark Unterberger

Hvězdný rakouský DJ a hudebník Parov Stelar se 28. dubna 2023 vrátí se svojí kapelou do Brna. Hudebník, který v Česku headlinoval festivalům Rock For People nebo Colours of Ostrava, a pro kterého není problém vyprodat velké sály v Praze, si tentokrát vybral Bobycentrum s omezenou kapacitou - jen pro nejvěrnější fanoušky. Pro svoje zbrusu nové turné připravil zcela novou podobu pódia, atraktivní vizuální zážitky, nové písničky, nové aranže a také několik překvapení.
  5:00

„Samozřejmě bychom mohli pro tento koncert vyprodat pavilon na brněnském výstavišti, ale to už jsme udělali třikrát za sebou. Chtěli jsme zase něco jiného a dát fanouškům opět jiný zážitek. Místo neosobní haly dostanou luxusní prostory s kompletním zázemím a Parov Stelar přímo ,na dosah ruky’,“ popisuje za pořadatele koncertu Dalin Vajčner a dodává, že i tak nezůstanou fanoušci o nic ochuzení. „Efekty, světla a vizuál zůstanou v plném rozsahu velkého koncertu. Taková možnost se už myslím nebude opakovat,“ dodává.

Přestože má dnes Parov Stelar milion fanoušků na facebooku, stamilionová shlédnutí svých nahrávek a objevuje se v televizních show, seriálech, reklamách a filmech, svoji pozici si tvrdě vydřel. Mezinárodně nejúspěšnější rakouský hudebník je dokonce považovaný za zakladatele electroswingu a jeho skupina Parov Stelar Band je žádána po celém světě. Za sebou má například vyprodané show v PlayStation Theater v New Yorku, v Alexandra Palace v Londýně nebo Zenith v Paříži. Vystupovali na těch nejprestižnějších festivalech, včetně Coachella, Glastonbury, Sziget, nebo Lollapalooza.

„Nové turné, se kterým dorazíme do Brna, bude nejlepší Parov Stelar show, jakou jsme dosud udělali. Jsem moc šťastný, a už se nemohu dočkat reakce svého publika. Patnáct let koncertování Parov Stelar znamená vzít minulost a vytvořit budoucnost,“ láká na turné Parov Stelar, vlastním jménem Marcus Fuereder.

Parov Stelar dorazili poprvé do Brna v roce 2014, kdy vyprodali halu s 11 tisíci fanoušky, o rok později do posledního místa zaplnili i pavilon B a v roce 2017 opět potvrdili svoji popularitu v pavilonu G, kdy excelovali znovu před 11 tisíci lidmi. Do brněnského Bobycentra s třetinovou kapacitou dorazí po šesti letech a v nabídce vstupenek fanoušci najdou lístky na stání, ale také do sektoru VIP na levý balkón s vlastní šatnou a výhledem na scénu. Pro velmi náročné jsou k dostání také vstupenky VIP Gold s vlastním vchodem, šatnou, toaletou, boxem na sezení či neomezenou konzumací nápojů po celou dobu konání akce.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!