Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Když nelze zůstat člověkem

Válečným dramatem Mezi nepřáteli se uzavírá 10. ročník Festivalu francouzských filmů. Strhující snímek o alžírské válce, který snese přirovnání například s Četou Olivera Stonea, na programech kin zůstává i po přehlídce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Abonent

2. 12. 2007 19:09
Pro pomateného "Frantisek Adamec" :

Jste nemocný. To je naprosto jasné jen při pohledu na Vaše nečitelné spisby; není vůbec třeba luštit jejich zmatený obsah.

Ostatně - nikdo výplody Vaší choré mysli nečte. Jděte se léčit.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:45
Krysy z pouste buduji Radary

Buduji banky na prani spinavych CZK a USD na EUR. Je to militatni rasisticka liga komunistickeho sionismu z Prahy a USA , Havel, Vondra, Klaus kandidat komunistu, Vidim a spol. Krysy z pouste odvedly na vojnu malorolniky z Moravy. Pri vycviku je buzerovaly a poslaly je na frontu do 1. linie 1. SV.  Krysy z pouste si podle situace na fronte prevlekaly uniformy a prostrelily dedeckovi hrudník. Prezil ceske narodni socialisty i komunisty, militantniho ceskeho narodniho socialistu Masaryka, Benese z Cech, komunisty Gottwalda a Zapotockeho, kteri mu sebrali rodinne pozemky. Krysy z pouste a z komunisticke Prahy meho otce zabily po rozpadu zelezne opony v roce 1989 a nase pozemky predaly zlodejum a zabijakum z komunistickych militantnich organizaci, SVAZARMu, LM a PS-VB. Dosud kradou, zabijeji a okradaji neboztiky a jejich potomky na Morave. Za soucasneho komunistickeho rezimu Klause, komunistu a servilni Parkanove a Topolanka, krysy z pouste dosud trpi. Maji trauma vyvoleneho militantniho rasistickeho naroda, potomku bolsheviku, narodnich socialistu a komunistu, kteri budovali gulagy, koncentracni tabory na vychod od Sumavy, a jejich potomci se pak dostali k moci v Praze, tunelovanim nejen Moravy.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:43
Komunisticke letiste Leose Janacka s radary NATO

Z komunisticke prehlidky od Mohyly miru tezce odstartoval a odletel na dalsi prehlidku k Mosnovu, na vojeske letiste Leose Janacka. Odletel nizko nad hlavami obyvatel Brna bolshevizovat Evropu, dne 10.9. 2007. Bombardoval nejen Evropu. Komunisti z Pentagonu a Kremlu, spolecne vyvinuli letajici radar. Doktor - student z Frydku-Mistku, dostal od nich dokumentaci radaru a ukol. Letici komunisticky radar AWAX odrusil hrackami pro modelare, tremi servopohony a rusickami s promennou frekvenci. Rozmístnil je 5 km kolem letiste u Mosnova. Ukryl sebe a je do kopek sena. Dalkove prepinal a menil frekvenci rusicek podle letu stihacek. Vojensky special s ministrem valky Obzinou zakrouzil nad letistem a odletel do Moskvy. Doktor rusicky dalkove odpalil delobuchy. Vojsko nasadilo obrnene vrtulniky a pechotu. Doktor do sametove Prahy musel v Audi dovazet pres zeleznou oponu tisice stenic pro Klausovu komunistickou revoluci. Vlada dlouhych nozu Mamuly, Tosovskeho, Topolanka, Klause a Parkanove, zavedla postelove odposlechy svazacek z VSE, Pavly Topolankove a Bobosikove, za servilniho zpevu husitu, Vlasticky Parkanove.

Klausova mafie tunelaru a militantnich bolsheviku buduje radarovou stenici ve stredu EU, valecny podnik pro vyvolene s militantnim DNA a IQ. Bude odposlouchavat EU. Obnovi KGB, StB, CIA a FBI do svych valecnych predvolebnich planu. Krvavy Voloda, Bill, Vaclav, George, Condi a husitska Vlasta nadale budou exportovat komunisticky arzenal na jejich "mirove" mise NATO.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:41
Český rasismus

Čínskou kulturu považuji jednu z nejstarších a nejzajímavějších na Zemi. Po samovolném rozpadu železné opony, typicky česká mediální prezentace výstavy s názvem  "Bodies... The Exhibition", která se konala v havlovské Lucerně, připomínala vrchodná umělecká díla v období kultu Marxismu-Leninismu, Havlismu a Klausismu. Prezentuje umělecká díla vrcholného rasismu a komunismus, který přežil v česku, i v zemi domorodných Indiánů, Číňanů, a dalších lidí na Zemi.

Výstava "Bodies... The Exhibition" se vstupným 349 Kč, podle masivní mediální, sadistické a militantní reklamy, byla pro rasisty, militantní devianty, ex/komunisty a sadisty v česku. Jde o mediální prezentaci ryzí formy rasismu vyvolených mutantů a militantních deviantů, kteří přežili v cizí zemi a ocitli se na vrcholu ex/komunistické moci, spotřební kultury bez etiky. Jejich původní rasismus vedl k mnoha genocidám v různých světadílech.

Militantní a imunitní nadclovek, rasista a komunista, poroučel klimatu, větru a dešti, svými zákony a dekrety si mohl přivlastnit cokoliv cizího, zemi, krajinu, přírodní zdroje, lidský kapitál, lidská těla Číňanů bez umrtních listů a jejich příbuzných, umučených z Gulagů, Terezína, Osvětimi, Hirošimy, Vietmamu, Iráku nebo z česka, lidí umučených po válce podle rasistických a komunistických Benešových dekretů, které obnovili a podepsali Havel, Klaus a jejich imunitní rasisti a komunisti. "Hmm, neníliž pravda, že ano".

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:40
Zlociny komunismu

Klause si vyvolili ex/komunisti, ustavni a imunitni zlocinci Jicinsky, Uhde, Dienstbier, Pithart, Rychetsky a dalsi vyvoleni rasisti.  Obnovili komunisticke totalitni zakony a rasisticke Benesovy dekrety. Dne 8.5.2002 byl rozkazem Klause propujcen jeho 1. mechanizovane divizi nazev "Albrechta z Valdstejna". Podle situace prevlekal kabaty, vrazdil domorodce a tunelaril cizi majetek.

 

Po 1. SV Masarykova rasisticka mafie - bolshevici privezli do Prahy nakradene ruske zlato a komunisticke metody totality. Bolshevici zavedli gulagy, Masarykovci a Batovci budovali stat jako valecny podnik pro 40 mil. lidi, od Sumavy az za Karpaty. Dezertovali do zahranici a svuj valecny podnik - stat a lid prenechali nacionalnim socialistum - nacistum.

 

Klaus a jeho ex/komunisti rozkradli statni znak Cechy, Moravu a Slezko. Vojenske utvary pojmenovali po rasistickem Benesovi a  vladni letadlo pojmenovali po dezerterovi, ktery nechal bombardovat civilisty, kulturni pamatky, klastery a kostely na Morave. Moravu a perlu Moravy, katolicky chram ve Krtinach, nechal bombardovat 25. dubna 1945. Navrh na jeho stavbu vypracoval barokni architekt Jan Blazej Santini (1677-1723). Navrh na komunistickou chobotnici nad Prahou vypracoval architekt Kaplicky, neuspel s ni v Londyne. Putin udelil medaili za "sireni ruskeho jazyka a vzajemneho obohacovani kultur narodu" svemu protejsku tunelari Klausovi, ktery v Lanech prijal jako poradce Grebenicka, syna komunistickeho zlocince.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:39
Organizovane tunelovani ciziho majetku

Exkomunisti, militantni absolventi VAAZ, komunisticke rozvedky a kontrarozvedky a agenti BIS, clenove Svazu prumyslu (obchodu a dopravy), pres RM System, Prior (VAAZ) pres Prospeks s.r.o, Fabian (VAAZ) z PVT a Lang pres vladni IS, programatori a provozovatele ISKN, Karel Vecere a spol.,  rozkradli Pozemkovy fond CR podniky, restitucni naroky nekomunistu, zadluzili zemedelska, bytova a stavebni druzstva, chemizovali a znehodnotili majetek a usili statisicu rodin. Menili cisla a hranice parcel, rusili vztahy na nabyvaci listiny; rabuji chranena uzemi, zcizili prirodni a energeticke zdroje v regionech, dane a fondy EU, tuneluji podniky, banky a pojistovny, penzijni, zdravotni, pozemkovy, rolnicky, vinarsky a lesnicky fond; zadluzili obyvatele na Morave a ve Slezsku, zbytecne prodluzovali a zdrazovali rozvojove projekty v regionech o cca 30% - 1000%, a navic je tunelovali nekontrolovatelnymi financnimi toky a predrazenymi sazbami materialnich a pracovnich zdroju, financni naklady byly "ukryty" v projektech do najmu, investic a stavebnich polozek.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:38
Jaderni strasaci manipulují DNA a vydiraji Svet

Uzivatele medii a novinari mohli sledovat pri 1. setkani rodiny Bushe a Putina, ze obe rodiny sdili podobne militantni IQ a DNA, militantni vychovne metody, militantni zajmy, stridani asertivniho, zbabeleho a paranoidniho chovani, pod dohledem svych strazcu a investoru, organizatoru rasismu - militantniho ex/komunistickeho rasismu.

Ex/komunisti a jejich vyvoleni rasisti z Rady bezbecnosti OSN meli a maji militantni IQ, DNA a vychovu s vuli k nadrazenosti, moci a nasili, jakymi byli podle data narozeni Marx (1818-1883), Engels (1820-1895), Nietzsche (1844-1900), Masarik 1850-1937 T.G.M., Lenin (1870-1924), Stalin (1879-1953), Musolini (1883-1945), Hitler (1889-1945), Benes (1884-1948), Albright, Brezinsky, Clinton, Bush, Blair, Havel a Klaus, kteri zavedli NATO bez referenda v CR,  "Humanitarni bombardovani Evropy", sabotovali legislativu a zavazky EU, Kjotsky protokol, Natura 2000 a legislativu EU. Bolshevizovali OSN, CR, EU, NATO a USA, z otroku a nevolniku udelali lacinny Marxuv pracovni kapital - lidske zdroje. Rozkradli rodinam pozemky a regionum kulturni dedictvi, pamatky a archeologicke nalezy, prirodni a energeticke zdroje. Ze WB - Svetove banky rasisticky vnutili nevyvolenym "militantni odpustky", nesplatitelné úvěry, kondomy, rakety, bomby, tanky, vojenske zakladny, jaderne a chemicke zbrane, komunisticke DNA, vajicka a spermie, komunistickou vedu, ustavni vychovu a eutanazii, na regulaci chudoby ve Svete.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:37
Kultura z Moravy a odjinud

Militantni ex/komuniste, lichvari, bankeri a tunelari z WB, zlodeji a teroristi z tajnych sluzeb si mohou metodou tulelování porizovat cizi majetek, rizenou hodnotu (shareholder value), cizi identitu, biometricke prukazy, pro sve mise a zlociny. Bolshevizovali OSN, NATO, USA a EU, metodou tunelovani - Assets stripping, zvysovanim nakladu a dotaci na zbrojeni a progagaci nasili, ze Svetove banky (WB), se ocitli na vrcholu zbrojniho a spotrebniho retezce. Podle produkce BBC a komunisticke teorie evoluce se vyvinuli z lidoopa, ktery se po dlouhodobe servilite k ozbrojene junte naprimil, az pri povodnich, aby se neutopil.

Komunisti a militanti nechali znicit nebo rozkradli kulturni cirkevni a archeologicke pamatky z povodi Moravy a odvezli je, jako Klausovu a Putinovu valecnou korist, ukazat bolshevikum do USA - NY v roce 2006, a v roce 2007 do Prahy, vcetne keramicke Vestonicke Venuse, umeleckych predmetu a otisku tkanych latek a koster, starych desetisice let, vzprimenych a 6 stop vysokych lidi z povodi Moravy.

Politici a militantni devianti, co sa pristehovali nejen do Prahy, kteri se komunistickym vyberem vyvinuli z militantni opice, se budou muset naprimit a dorust do urovne pravekych lidi z povodi Moravy. Na Morave lide umeli tvorit svebytnou kulturu a zit v souladu s prirodou a s jinymi lidmi dobre vule v Evrope, bez militantnich hranic, biometrickych pasu, stranickych a obcansky prukazu.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:36
Beneš, ideje a činy

Komunistický ozbrojený puč 25. února 1948, kdy se podařilo KSČ převzít moc v ČSR, podporovaly strany, které se spoléhaly na militantniho nacionalistu Beneše, který v zahraničí převlékal kabáty a uniformy, zradil demokracii a podepsal smlouvu se Stalinem v r. 1943. Beneš přijal komunistické požadavky a Národní shromáždění 11. března 1948 vyslovilo rekonstruované vládě Klementa Gottwalda důvěru všemi hlasy 230 přítomných poslanců.  Po únoru 1948, Československá strana národně socialistická se transformovala na Československou stranu socialistickou a do vedení prosazeni lidé servilní politice KSČ. Československá sociální demokracie byla tak sloučena s KSČ.

0 0
možnosti

Frantisek Adamec

2. 12. 2007 18:35
Masaryk, Bata, ideje a činy

T.G.M.: „Jsem smýšlení nejen sociálního, nýbrž přímo socialistického. To jsem řekl již nejednou. Že nejsem marxistou, to je také známo, ale socialism a marxism nejsou docela totožny. Pokládám prostě za svou povinnost věnovat svou životní práci povznesení hospodářskému, mravnímu, a vůbec duchovnímu tříd hospodářsky slabých.“ Proslov T.G. Masaryka z května roku 1907, na voličské schůzi ve Valašském Meziříčí.

 

Stalin a bolshevici zakladali na okupovanem uzemi gulagy, pracovni a vyhlazovaci tabory, kolchozy a sovchozy. Legionari T.G.M. spolecne se stalinovymi bolsheviky se zucastnili komunisticke revoluce v Rusku, spolecne zabijeli nasilim odvedene rolniky a delniky na ruznych frontach a rozkradli zlato carskeho Ruska (18 vagonu), po skonceni 1. SV., a v Praze zalozili svou banku. Masarykovci a Bata se ve svem dile "Budovani statu pro 40 000 000 lidi", statu od Sumavy az za Karpaty, se chlubili majetkem ze zahraničí.

 

Osvicena Marie Terezie zavedla do sveho statu - rise, metody fizlovani, vysetrovani, muceni a exekuce, ktere prevzali militantni revolucionari, komuniste, nyni ateiste. Podle jejich teorie evoluce se ocitli na vrcholu potravinoveho a spotrebniho retezce. Tomas Masarik pozdeji T.G.M., jeho rod pochazel ze Slovenska a z Moravy, utekl z uceni, z Vidne i z Cejce. V roce 1865, v 15-ti letech byl vylocen z gymnazia ve Straznici, v Hodonine a v Brne. V roce 1872, v 32 letech slozil "policejni" maturitu ve Vidni.

0 0
možnosti