Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

LN: Knížák: Kritici mají mindráky

Skoro tři hodiny trvající tisková konference, kterou včera svolalo vedení Národní galerie, aby se obhájilo proti sílící kritice, mohla klidně trvat čtvrt hodiny. Její děj byl prostý: grémium vzorně podpořilo svého ředitele Milana Knížáka. Šéfové sbírek postupně v dlouhých monolozích dokládali, že instituce není ztrátová a funguje bezchybně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Grafik

17. 5. 2008 22:34
Ať už jde!

Knížák je dementní stařík  zahleděný do sebe. Jeho sebevědomí je až patologické a  manýry hodné "modrého ptáka".

0 0
možnosti

Palmáč

15. 5. 2008 14:36
A tenhle přitroublej HOFRÁT

tady vládne kultůře vítvarné dýl než dědek Husáků. Když si člověk vzpomene na styl a eleganci Kotalíka (realizované za nepřízně bolševiků) je mu do breku.

Je to krajně podivuhodný stav, ale byl první, kdo Tatíčka po Sarajevu přispěchal  podpořit. A to se pravděpodobně nezapomíná. Konec konců v těch srágolách české múzy je šuma fuk, kdo tam sedí.

0 0
možnosti

IDOL

9. 5. 2008 9:26
VŠICHNI JSOU VADNÍ, JEDINĚ KNÍŽÁK JE ETALONEM KULTURNOSTI

A UMĚLECKÉ ÚROVNĚ!!Rv;-D

0 0
možnosti

st

8. 5. 2008 14:17
Knižák

Když pan ředitel NG je tak přesvědčenm že galerii tak dobře vede,  proč nepožádá (snad by to nebylo pod jeho úroveň) o vypsání konkurzu (ale s přesně definovanými podmínkami) na to jeho místo a nepříhlásí se do něho. Tak by  těm  kritikům dokázal, jak je na toto míst jedině on vhodný.   Jinak bych si dovolil  t.zv. lidovou moudrost - vlastní chvála smrdí!

0 0
možnosti

Kion

7. 5. 2008 18:47
gee

Tady nekdo rikal, ze pan Knizak hodne zna. Jak jste na tenhle nesmysl prisli?

Knizak je jedine, narcisisticky hlist, lezouci do terminalni casti tlusteho streva slavneho "profesora" ekonomie a dokonale svedectvi o tom, ze Cesko je vlastne bananova republika...

0 0
možnosti

lomihnát

7. 5. 2008 13:10
Knížák by měl odpovědět takto:

Je mezi novináři ještě někdo tak slabomyslný, že nepochopil uvedené výsledky, jako paní Machalická? ;-)

0 0
možnosti

Milivoj

7. 5. 2008 14:25
Re: Knížák by měl odpovědět takto:

Zaručeně.

0 0
možnosti

Silvi

7. 5. 2008 10:59
knížák

možná pan Knížák hodně zná, ale jako ředitel galerie jeRv . prostě je to velkej JáJa ;-€ v těhle organizacích je to na postech vedení všude stejné, je to  o tom jak usadit "svého" pol. kolegu tak, aby se neurazil!!

0 0
možnosti

Bava

7. 5. 2008 10:41
To už ani jinak nebude, když člověk nezná zná - závisivci

jej chtějí usednout do jeho křesla. Pozoruji, že nejvíce rýpalu je v umělecké oblast - havlovští  herci, spisovatelé, malíři atd. se mohou přetrhnout, i v prezidentských volbách, kde protěžovali Švejnara.. Já jim říkám - šmíra !, když se nemohou jinak zviditelnit, tak to dělají fušerácky.

0 0
možnosti

Bava

7. 5. 2008 10:48
Re: To už ani jinak nebude, když člověk nezná zná - závisivci

Oprava:  Správně - když člověk něco zná - závistivci jej chtějí vystrnadit a usednout do jeho křesla. (Při psaní jsem odskočil, pak nedokončil myšlenku a pochopitelně ani pořádně znovu nepřečetl,,)Promiňte.

0 0
možnosti

Bruno

7. 5. 2008 9:48
Tak co vlastně chce?

Machalická permanentně napadá Knížáka, dělá reklamu a obhajuje petici za jeho odvolání kvůli špatnému řízení galerie. Když vedení galerie připraví tiskovku, na které přesně vyčíslí hospodaření a obhájí své záměry, Machalická napíše, že je umlácená čísly a že jim stejně nikdo nerozumí. Po té se ironicky a rádoby vtipně rozepíše o atmosféře tiskovky, ale ani slovem se čtenářům nezmíní o konkrétních výsledcích. Slovy Zemana, novinářská žumpa.

0 0
možnosti

Pepan

7. 5. 2008 10:00
Re: Tak co vlastně chce?

A není ti to trapné, chtít po novinářce celostátního deníku, aby rozuměla něčemu tak povrchnímu, jako jsou výsledky hospodaření instituce, jejíž vedení permanentně kritizuje?

Abych byl upřímný, mám pocit, že kvalita novinářů neustále klesá. Snad to souvisí s poklesem nezaměstnanosti... Teď to ještě nějakou dobu budou dělat Ukrajinci a až i ti odejdou domů, budou si do Lidovek muset dovézt pár Mongolů ze stepi.

0 0
možnosti

J:Havránek

7. 5. 2008 9:00
Machalická nikdy nezklame

0 0
možnosti