Předsudky stranou, dršťky umí příjemně překvapit. Připravte si je jako luxusní pokrm
ReceptJemná smetanová omáčka dobře doplní leckterou surovinu, nejvíc ale sluší libovým druhům masa,...
Poupata v nálevu. Vynikající „falešné kapary“ připravíte z toho, co najdete na zahrádce: z pažitky i pampelišky
Nepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
ReceptZabijačka na talíři, tak říká Pavel Drdel svým masovým „lasagním“ s ragú z červených jelítek a...
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
ReceptKříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium ReceptVelikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
ReceptPoctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
ReceptNejsou ani smažené, ani pečené, zato nebesky hebké. Základem variace na netradiční lívance...
Dušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
ReceptZelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium ReceptRecyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
ReceptKoblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Stejně jako většině slaných jídel prospěje trocha něčeho sladkého, sladká jídla vyladí k...
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
ReceptNa poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
ReceptČeská čočka s asijskou stopou. Krokety podle Pavla Drdela si s kimči i rýžovým papírem skvěle rozumějí
ReceptSteak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
ReceptKapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
ReceptVelké pevné listy hlávkové kapusty jsou jako stvořené k plnění – ať už masem, zeleninou, nebo třeba...
Pozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
ReceptAglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
ReceptFlusanec, kominíček, semafor... legendární české míchané nápoje. Dáte si?
ReceptLegendární tuzemské míchané nápoje se vždy vyznačovaly nízkou cenou, originální recepturou a...
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium ReceptTradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
ReceptKřupavá rybí tradice. Jak na kapří hranolky, poradí Jan Punčochář
ReceptPokud byste letos štědrovečerní menu rádi trochu oživili, ale současně se nechcete vzdát klasiky v...
Předkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
ReceptTrocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
ReceptChce zkusit letos na Vánoce něco netradičního? Co třeba francouzské vánoční poleno neboli...
další články |