Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Michelin ukázal, že čeští kuchaři se více soustředí na svá ega, než na vaření, míní šéfkuchař

Michelinskou hvězdu obhájily dvě pražské restaurace - La Degustation Boheme Burgeoise a Field. Pro koho je to zklamání? Proč hvězdu nedostala restaurace Paloma a nejsou šéfkuchaři až moc pohlceni sami sebou? Server Lidovky.cz se zeptal oceněných i neoceněných šéfkuchařů, co si o stavu české gastronomie a michelinském průvodci myslí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

velice dobře řečeno. české vlastenecké ego :)

0 0
možnosti
RD

28. 3. 2019 21:07

Šéfkuchař patrně sděluje, že se čeští kuchaři na svá ega více soustřeďují už teď, tedy že se nehodlají soustřeďovat někdy v budoucnosti. To si musíme domyslet z toho, že nepoužil patvar "se budou soustředit". Ač už je to jazykozpytci tolerováno, zní to jako pidžinizovaná čeština. Musí to být?

0 0
možnosti
ML

28. 3. 2019 17:46

>ale i servisu, který je daleko důmyslnější než v zahraničí<

Jo servis lita jen podle dumyslnych mrkacich povelu hlavniho na placu.

Varte pro hosty a vasi radost a vyprdnete se na tu pneumatiku :)

https://www.google.de/search?q=michelin+pneus&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi986GWpKXhAhUoURUIHQnRB0cQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=L-mV28844HuUcM:

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

29. 3. 2019 5:02

Tak jest.

0 0
možnosti