Neděle 30. června 2024, svátek má Šárka
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zkuste netradiční květákový koláč s parmezánem

I když se vám květák v koláči může zdát podivný, věřte, že tahle kombinace chutná vážně skvěle. Jako náhradu za klasickou smetanu můžete použít smetanu sójovou, která se skvěle hodí do zapékaných jídel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

23. 1. 2017 1:12

A pani kucharko, je jeste dovoleno v Cechach pouzivat obycejnou sul? Tu docela obycejnou, myslim tu z jodem. Stale jen ctu recepty s nejakou extravagantni soli, himalajska, morska, ruzova, jen ne ta docela obycejna. Neni to nahodou tim, ze ty recepty jsou vetsinou od nejakych snobu?

0 0
možnosti