Diskuze
S ŠÉFKUCHAŘEM NA CESTÁCH: Kachní výpek a fazole. To je francouzský cassoulet
Nedávno jsme podnikli výpravu po Francouzském venkově. Výlet byl zaměřený hlavně na ochutnávky vín. A se skvělým vínem je ve Francii spojené i nepřeberné množství lokálních lahůdek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
15. 1. 2016 21:09
Veru nevim, proc bych mel fazole, uz uvarene, a maso, uz upecene a navic jeste usmazene, plus taktez osmazenou klobasu zapekat cele dve hodiny. Preci nedelam susenky.
0
0
možnosti
OH
O. Horák
18. 1. 2016 15:01
Že by prolnutí a spojení chutí? A co přidání další chuti ze škraloupu?
0
0
možnosti