Neděle 7. července 2024, svátek má Bohuslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Dukla prodloužila smlouvy s oporami, Mešanovič změnil hostování v přestup

Fotbalisté Dukly Praha foto: FK Dukla Praha

Fotbalová Dukla Praha oznámila na webu prodloužení smlouvy s několika oporami. V týmu z Julisky bude pokračovat kapitán Jan Peterka i další zkušení hráči Jakub Hora s Tomášem Vondráškem. Kouč Petr Rada může počítat i s bosenským útočníkem Murisem Mešanovičem, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a nyní přestoupil po konci kontraktu v polském celku Puszcza.
  17:06

Dukla zveřejnila délku nových smluv jen u některých hráčů. Třiatřicetiletý záložník a dvojnásobný ligový šampion Hora prodloužil o další rok s možností opce. Na jednu sezonu podepsal šestatřicetiletý obránce Vondrášek, jenž si všech 346 utkání v nejvyšší soutěži připsal v dresu Teplic.

Třiatřicetiletý Mešanovič, který v české lize nasázel za Jihlavu, Slavii a Mladou Boleslav 44 gólů ve 136 utkáních, je druhou letní posilou nováčka nejvyšší soutěže. V pondělí Dukla oznámila příchod slovenského gólmana Matúše Hrušky.

Autoři: ,

Klíšťata útočí! Důležité je klíště co nejrychleji vytáhnout, říká lékářka
Klíšťata útočí! Důležité je klíště co nejrychleji vytáhnout, říká lékářka

Odborníci upozorňují, že letos je klíšťat mnohem více než tomu bylo například v loňském roce. Nahrává jim mírná zima a brzký příchod jara. Jak se...