Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Zkušený záložník Traoré po ročním působení končí angažmá v Plzni

Plzeňský záložník Ibrahim Traoré v utkání proti Kostanaji. foto: FC Viktoria Plzeň

Fotbalista Ibrahim Traoré po ročním působení opouští Viktorii Plzeň. Pětatřicetiletému záložníkovi z Pobřeží slonoviny končí se závěrem sezony smlouva a na západě Čech nebude pokračovat. Plzeňský prvoligový klub o tom informoval na svém webu. Už dřív Viktoria oznámila, že po vypršení smlouvy končí v klubu i útočník Jan Kliment.
  13:21

Traoré do Viktorie nečekaně přestoupil vloni v červnu po pěti letech ve Slavii. Za plzeňský tým zasáhl během ročního působení do 51 soutěžních zápasů, v nichž zaznamenal sedm branek. V lize si za třetí celek tabulky připsal 32 startů a dva góly, v Evropské konferenční lize zasáhl do všech 16 utkání. V minulosti působil také ve Zlíně.

„Ibra prokázal přesně to, co jsme od něj očekávali a proč jsme jej vloni angažovali. Zúročil své obrovské zkušenosti, profesionalitu a byla radost s ním spolupracovat. Za to všechno bychom mu rádi poděkovali a popřáli mu jen to nejlepší do budoucna,“ uvedl sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář.

Autoři: ,

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...