Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Slavia může znovu narazit na Arsenal

Sport

  14:46
PRAHA - Fotbalisté Slavie Praha mohou ve třetím předkole Ligy mistrů narazit na Arsenal Londýn či Steauu Bukurešť, tedy dvojici týmů, s nimiž hrála v základní skupině minulého ročníku. Slavia při losování 1. srpna nebude nasazena a čeká ji s jistotou kvalitní soupeř. Uvedly to klubové internetové stránky.

Takhle se trenéři Slavie radovali z postupu přes Ajax. foto: Lidové noviny

Fotbalisté Slavie Praha mohou ve třetím předkole Ligy mistrů narazit na Arsenal Londýn či Steauu Bukurešť, tedy dvojici týmů, s nimiž hrála v základní skupině minulého ročníku. Slavia při losování 1. srpna nebude nasazena a čeká ji s jistotou kvalitní soupeř. Uvedly to klubové internetové stránky.


Vedle Arsenalu a Steauy nechybí mezi možnými soupeři ani další slavné kluby Juventus, Barcelona, Liverpool, Schalke 04, Glasgow Rangers, Fenerbahce Istanbul, Olympique Marseille a Spartak Moskva. V prvním koši budou i Šachtar Doněck, Anderlecht Brusel a Panathinaikos Atény, což jsou celky, které už v minulosti Slavii zavřely cestu do vysněné soutěže. Případnými protivníky Slavie jsou také Basilej, Olympiakos Pireus a Fiorentina.


Fenerbahce, Anderlecht, Rangers, Panathinaikos či Basilej hrají stejně jako Sparta Praha už ve druhém předkole a pokud nepostoupí, jejich přemožitelé převezmou jejich koeficient.

Zápasy 3. předkola se hrají 12., 13. srpna a 26., 27. srpna.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!