Pondělí 1. července 2024, svátek má Jaroslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Halo! Nemáte taky zájem?

Sport

  10:13
PRAHA - Vyznat se v záměrech Vlastimila Košťála při hledání nového trenéra fotbalové reprezentace začíná být stejně složité jako pochopit kuřimskou kauzu týraných dětí.

Vlastimil Košťál, vládce českého fotbalu foto: ČTK

Jednou za čas se novinářům pochlubí zájmem zahraničních trenérů, kteří se mu ozvali přes telefon nebo internet. Nejprve Toppmöller, teď Torres a prý mají zájem i další. Zatímco v Česku mu kandidáti ubývají jako na běžícím pásu, ze zahraničí se mu hlásí každý den další a další.

Jmenování nástupce Karla Brücknera je přesto stále v nedohlednu. Buď je to tedy celé jen hra, jak odlákat pozornost veřejnosti a do funkce potichu instalovat Jozefa Chovance, nebo už Košťál neví, kudy kam, a tak čeká, jestli se mu neozve ještě někdo zajímavější.

Pravděpodobnější je bohužel druhá verze, jakkoliv to zní bizarně. Jisté je jen jedno: nový trenér měl být vybrán už před Eurem, čekat na spásu měsíc před startem nové sezony je pozdě. Luiz Felipe Scolari už e-mail psát nebude.

Autoři: ,

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...