Sobota 6. července 2024, Den upálení mistra Jana Husa
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu PLZEŇÁK: Na Prahu nám to nejde

Sport

  16:46
Kdepak Barcelona, největší strašák Viktorky pro aktuální sezonu má přízvisko Praha. Zatímco s Barcelonou jsme prohráli dvakrát, pražské kluby mají na svědomí všechny tři prohry, které hyzdí naše postavení v tabulce.

Slavia - Plzeň (Horváth) foto: ČTK

Načali to klokani, přetavit ve výhru jsme nedokázali ani souboj s železnými sparťany. A naposledy nám zhořkl výjezd do takřka domovského Edenu. Těžko soudit, nač slávisty nenáviděný motivátor Franz Straka navnadil tým – zda legendární tatarák nahradil soudek plzeňského či božkovský rum -, každopádně jeho recept zafungoval.

Co je nám platné, že diváci viděli krásný fotbal nahoru dolů, když vidina obhájení titulu se zase vzdaluje. Ba už se zřejmě úplně rozplývá v nenávratnu… ještě že je před námi reprezentační přestávka. Po té minulé to vypadalo, že si naše primadony z nároďáku přivezly pozapomenutou formu. Třeba to zafunguje i napodruhé.

Autor (27) ještě nevystřízlivěl z oslav titulu a jeho tým už válčí v Lize mistrů

Autor:

Perfektní dudlík, který nekřiví zoubky: Který to je?
Perfektní dudlík, který nekřiví zoubky: Který to je?

Vybrali jsme 40 maminek malých chlapců a děvčátek starších 6 měsíců, které se svými dětmi testovaly jedinečné dudlíky MAM Perfect. Ty se vyznačují...