Čtvrtek 27. června 2024, svátek má Ladislav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

SLÁVISTA: S Arsenaly jsme vyrovnali účty

Sport

  9:00
PRAHA - Po nucené přestávce nutné k tomu, aby například i ruští, uzbečtí, arabští a další majitelé "anglických" klubů půjčili Francouzům, Čechům, Slovákům či Ukrajincům jejich reprezentanty, se velký fotbal opět vrací na česká hřiště i mimo Uherské Hradiště.

Autor dvou gólů Dušan Vasiljevič ze Slavie Praha. foto: ČTK

Ovšem naši chlapci během této pauzy nezaháleli. Adam Hloušek zařídil oba góly jedenadvacítky vNěmecku, když defenzivu pohlídalo červenobílé duo Ondřej Čelůstka s Markem Suchým. Hocine Ragued zase výrazně pomohl nakročit Tunisku směrem na jih Afriky.

Zbytek mančaftu doplněný o nadějné kluky z béčka slavně vyřadil Arsenal z domácího poháru. Jistě, nehrálo se v Londýně, nýbrž v České Lípě aRosický nenastoupil, ale co jako? V každém případě teď máme se všemi Arsenaly, s nimiž jsme v poslední době hráli, vyrovnanou bilanci jedno vítězství, jedna remíza a jedna porážka. Zamrzí jen celkové skóre 4:9, ale to je jistě jen otázka času...

Teď nás sice čeká náročnější soupeř v Liberci, vzhledem k předchozím výsledkům by však tři body měly být pro budoucího mistra, který se snad již konečně dostává do své standardní formy, povinností. V opačném případě bychom už skoro museli uvažovat o tom, že i pravidlo KJVCD (pozn. pro neslávisty: Karel Jarolím ví, co dělá) má své výjimky, ale to se jistě nestane.

Závěrem ještě popřejme dalšímu z Jarolímů, ať se mu daří nejen v Jablonci a v soukromém životě, ale hlavně dnes na Letné. Škoda rány, která padne vedle!

Autor (40) je tradicionalista ctící víru otců a zásadu, že krev není voda, i pokud jde o fotbal a věrnost Slavii

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...