Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ruská ruleta s Tour de France

Trvalo jeden týden, než cyklistickou Tour de France ovinulo dopingové chapadlo. Nad pestrobarevným pelotonem, který včera vjel do první klíčové části závodu v Pyrenejích, se tak opět vynořila otázka: mohou cyklisté vyhrávat bez dopingu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mmf

14. 7. 2008 15:37
Tour de Frantíci se očistí

až opadá listí z českého dubu .... Sport definitivně přestal být sportem , když MOV rezignoval na amatérský statut olympioniků .

Dokonce dnes platí , kdo si nenahrabe  jako aktivní sportvec ( do ping - pong- ne dopink ) , je považován za nedochůdče a nesmí mezi zelebrity karlovarského filmového festivalu ( katharyna neumann) . Hlavně musí přijet v bílem FÉRÁRRÍÍÍ  a oblečený - neoblečený s igelitkou pro soudruha Bartošku , ožralého prasidenta za volantem mezi turisty .

Jakmile Tour de frantíci pochopí kvality soudruha Košťála s Mokrým soudruhem ( Suchý tam - mokrý ven , pozdrav pánbů - topra den ) , mají jasné typy na nové generální managery  a prasidenty tour bez frantik . V den jejich inaugurace dopink přestane existovat . Kapříci koi , budou pouze v křišťálově čisté  vodce . 

0 0
možnosti

Jindra

14. 7. 2008 11:54
Za všechno mohou poředatelé.

Vyhnat třikrát za den závodníky až skoro do  tří tisíc metrů a to třeba i tři dny za sebou a čekat, že to někdo na špici vydrží bez dopinku, to byla od pořadatelů sprosťárna. Vydržet to mohli tak leda ti, co přijeli na ocase, půl hodiny po vítězi. Teď se tedy dopovat nebude, všichni jsou hodní. Jestli to ale někoho bude ještě bavit, to je otázka.

Mimochodem, manipulace s vlastní krví, bez přidání jakýchkoliv chemikálií, má s dopingem jen málo co společného.

0 0
možnosti